We will Organise Your Entire African Holiday, whilst Staying in Little Magnificent Places, even for the Economic Traveller.

 +254 717 296390  book   spanish   Italian   french   russian   swedish

Kom så hjälper vi till med det stora afrikanska äventyret !


safari1 safari2 safari3

Om du vill ha erfarenheter i Afrika medans du besöker något av våra fantastiska små vilddjurslodger, i tält eller i häftiga små bondgårdarhellre än i någon stor hotell-kejda, då är The SAFARI Company rätt för dig.
The SAFARI Company med liten personalär stolta över att skaffa fram 100% skräddarsydda safari och solsemester i hela Afrika. Besökare med begränsade tillgångar kan bo på våra små lodger. Våra priser ärextremt konkurrenskraftiga: Vi är så säkra på detta att vi erbjuder kompensation för att matcha våra konkurrenters priser.

safari4 safari5 safari6

safari7 safari8 safari9

Vi använder oss av ett stort urval av övernattningsmöjligheter, allt från äventyrlig camping och självhushåll till strandvillor och luxiösa safari-lodger. Vår möjlighet att göra detta är genom vår vida kunskap och erfarenhet av Afrika, dess geografi och dess erbjudanden.

Hur vill du resa från en plats till en annan? I en fyrhjulsdriven bil med en fulltränad guide; flyga med ett litet privat flygplan; i en helikopter; från ryggen på en kamel eller kanske en häst; på en motorcykel eller en fyrhjuling...eller lite av varje?  Alternativen är många.

Vi skräddarsyr verkligen varje semester. Du får berätta lite om vad du söker så ordnar vi allt så att det passar dig. Det är lätt att kombinera en vilddjurssafari med andra intressen såsom strandliv, golf, motorcykel, fyrhjulskörning, häst- eller kamelsafari, promenader i naturen med vana ledare, kulturella evenemang, fågelskådning, fotosafari, välgörenhetsutflykter...listan är oändlig.

Alla vi som arbetar på The SAFARI Company har barn i olika åldrar från 2 till 27! Vi VET vad barn vill ha och vad de behöver på safari.  Våra familjesafari erbjuder en chans att spendera kvalitetstid tillsammans på de mest unika platser, samtidigt som vi bjuder på lugn och ro. Ni kan njuta av barnen eller  de kan ha kul med andra barn...spåra djur i naturen? Göra statyer av myrlera? Fiska? Måla, rita, skulptera? Hälsa på en mjölkfarm, samla ägg? En swimming-pool? Listan är oändlig, men vi poängterar

 att vi förstår barn!  

Vår dagliga utmaning är att finna häftiga platser för dig att besöka och bo på. Vi har otroligt duktiga guider som följer med dig om du vill och du får vara med om så mycket att det kommer att förändra ditt liv när du reser med oss. Vårt huvudkontor är i Nairobi, Kenya, så vårt huvudsakliga arbete är här, men vi har inga gränser för vårt kunnande i Afrika. Vårt Sales & Marketing team har besökt varje land vi rekommenderar liksom god kännedom om 1,000 lodger, villor, camps etc. Tro oss, vi kan det här! 

safari10 safari11 safari12

Vi förstår att Afrika kan kännas långt bort, som på en annan planet kanske, så vi har personer i din närhet som du kan prata med. För att hitta din närmasterese-konsult, vänligen ta en titt på vår konsult-karta.

Vi kan hjälpa till med språkproblem - vi kan engelska, franska, italienska, portugisiska, spanska, swahili och svenska!

För vidare information, vänligen kontakta vår svenska representant Helena, på

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Kontorets mobilnummer: +254 (0) 733 634 961

Vårt huvudkontor ligger i Nairobi, Kenya.

Kontorets mobilnummer +254 (0) 717 296390

Fast telefon/fax +254 (0) 20 3882868

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.thesafaricoltd.com

Our Head Office - 531 Langata Rd, Karen, Nairobi, Kenya.

Postal Address - P.O. Box 1460, 00502 –  Karen, Nairobi, Kenya.

Facebook – The SAFARI Company / Twitter – TheSAFARICoLtd / Pinterest – The SAFARI Company Ltd

GALEN I AFRIKA!!!

“We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend.” - Robert Louis Stevenson