We know because we go

 +254 717 296390  book   spanish   Italian   french   russian   swedish

Res genom Afrika med The SAFARI Company!


safari1 safari2 safari3

Oslagbara upplevelser, obegränsad kunskap och en passion för att upptäcka Afrika – våra medarbetare kan organisera din resa. Kanske en safari, vistelse under palmerna på sandstranden, speciella intressen för semestern, äventyrsresor såsom ridsafari, dykning, drakflygning, bergsbestigning, kamelritter och en hel del därtill.
The SAFARI Company är rätt för dig om du vill pröva något nytt och uppleva det ‘sanna Afrika’ medan du bor i en magnifik vilddjurslodge, ett elegant tält, en unik strandvilla eller en häftig liten bondgård.

safari4 safari5 safari6

safari7 safari8 safari9

Vi specialiserar oss på reseindustrin som säljer lyxsafari och har under åren hittat helt underbara platser för allas budget.

Vi grundade företaget 2008.  Vår huvudperson Chania Tundo vann CEOs pris som den ’Globala Mest Inflytelserika Kvinnan inom Turism och Fritid, i Afrika 2016. Vi har erfarenhet av att ordna safari sedan 1993. Vi besöker varenda förläggning själva (nu över 1,000) för att hitta precis rätt ställe för våra gäster. Vi reser med våra familjer, så ingen vet bättre än vi var man ska boka en familje-semester.

safari10 safari11 safari12

Vi är ett litet företag med elva personer baserade i Nairobi, Gilgil och Nakuru i Kenya, liksom i Storbritannien och USA. Jag är numera bosatt i Gilgil, Kenya för mestadelen av året, men de svenska somrarna tillbringar jag helst i Sverige!

För vidare information, vänligen kontakta vår svenska representant Helena Perry

Helena Perry

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontorets mobilnummer: +254 (0) 733 634 961

Vårt huvudkontor ligger i Nairobi, Kenya.

Kontorets mobilnummer +254 (0) 717 296390

Fast telefon/fax +254 (0) 20 3882868

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.thesafaricoltd.com

Our Head Office - 531 Langata Rd, Karen, Nairobi, Kenya.

Postal Address - P.O. Box 1460, 00502 –  Karen, Nairobi, Kenya.

Facebook – The SAFARI Company / Twitter – TheSAFARICoLtd / Pinterest – The SAFARI Company Ltd

GALEN I AFRIKA!!!

“The first condition of understanding a foreign country is to smell it.” - Rudyard Kipling